20160316_Tilburg_013.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Service & Onderhoud

Elk dak heeft onderhoud nodig. Of het nu om een nieuw of al wat ouder dak gaat. Dakoned BV reinigt, repareert en inspecteert verschillende type daken. Dakoned BV stelt vast in welke staat uw dak verkeert en stemt de frequentie van het onderhoud af op de conditie, de levensduur van het dak.

Meer informatie

Dakmanagement

Door Dakoned BV uw dakmanagement te laten verzorgen heeft u continu inzicht in en grip op de conditie van uw vastgoed daken. Door planmatig dakonderhoud, voorkomt eventuele storingen of zorgt ervoor dat deze worden opgespoord en verholpen en verlengt u daarmee de levensduur van uw dak.

Meer informatie

Renovatie

De verwachte levensduur van de huidige daken is al gauw 25 jaar. Continue vinden invloeden van bovenaf plaats zoals warmte, koude, wind en regen. Hierdoor wordt er veel van de dakbedekking verwacht. Vroeg of laat krijgt elk dak te maken met problemen zoals veroudering, vervuiling en lekkages.

Meer informatie

Nieuwbouw

Innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat daken tegenwoordig een ander gebruiksgemak kunnen dienen dan alleen waterkering. Gebouwen moeten steeds innovatiever en efficiƫnter worden en vragen om een deskundige aanpak.

Meer informatie