20160316_Geldermalsen_020.jpg
service.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Over Dakoned Renovatie B.V.

Dakoned Renovatie BV is reeds vele jaren actief op de Nederlandse markt als dakspecialist. Met ons klein, gedreven team lossen wij alle plat dak gerelateerde vraagstukken moeiteloos op. Of het nu gaat om service & onderhoud, dakmanagement of dakrenovatie, Dakoned Renovatie BV lost uw vraagstuk voor u op.

Waar de meeste dakdekkersbedrijven afhaken of een project niet aandurven begint ons team het juist leuk en uitdagend te vinden. Wij deinzen nergens voor terug. Voor ons is geen uitdaging te groot en geen dak te klein.

Opererend vanuit Eindhoven bedienen wij vele klanten door heel Nederland. Of het nu gaat om Platte daken van bestaande flatgebouwen of complete bedrijfshallen en panden. Overal in Nederland is Dakoned Renovatie BV actief en de juiste partner voor uw Service & onderhoud.

Wij ontzorgen u vanaf het eerste contact tot aan de oplevering van het project. Daarbij is nazorg en service een groot onderdeel van onze bedrijfsvoering. Zo heeft u als klant nog jaren profijt van de samenwerking met Dakoned Renovatie BV.

Wij werken o.a. voor woningbouwbedrijven, gemeentes en vastgoedbedrijven. Onze dakspecialisten kunnen onze klanten voorzien van het juiste advies op maat. Of het nu gaat om grootschalige projecten of kleine reparaties of renovaties.

Dakmanagement in goede handen!

Projecten

Dakoned BV heeft al jaren lang ervaring in Nieuwbouw daken, Service & onderhoud, Renovatie van daken en Dakmanagement. Hieronder vindt u een aantal van onze gerealiseerde projecten. 

2 lagen isolatie distributiecentrum Ahold

Het distributiecentrum van Ahold in Tilburg was nodig aan een complete renovatie toe. Dakoned BV realiseerde deze renovatie en zorgde voor extra energiebesparing.

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Distributiecentrum Geldermalsen Ahold

Dakoned BV verzorgde voor het distributiecentrum van Ahold in Geldermalsen een complete dakrenovatie met een 2 laagse APP dakbedekking van maar liefst 20.000 m2