20160316_Geldermalsen_020.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Dakmanagement

Door Dakoned BV uw dakmanagement te laten verzorgen heeft u continu inzicht in en grip op de conditie van uw vastgoed daken. Door planmatig dakonderhoud, voorkomt eventuele storingen of zorgt ervoor dat deze worden opgespoord en verholpen en verlengt u daarmee de levensduur van uw dak.

Dakoned BV geeft u vroegtijdig inzicht in benodigde investeringen op korte en lange termijn. Onze werkzaamheden bestaan niet alleen uit dakinspectie en het reinigen van uw dak, maar ook uit het preventief herstellen van zwakke plekken of kleine gebreken. Daarnaast bent u verzekerd van een deskundige rapportage waardoor u alle uitgevoerde en geplande werkzaamheden op uw dak inzichtelijk heeft.

Dakoned BV biedt onder meer:

  • Inzicht in de conditie van uw daken.
  • Overzicht van alle storingen die zich bevinden op uw daken.
  • Inspectierapporten, onderhouds- en lekkageverslagen.
  • Een overzicht in planmatig onderhoud.

Met het dakmanagement biedt Dakoned BV een totaaloplossing met een volledige ontzorging bij één partij en één aanspreekpunt.


Meer weten over dakmanagement voor uw daken? Neem contact met ons op.Is uw dak toe aan renovatie? Wij hebben een gepaste oplossing!

Projecten

Dakoned BV heeft al jaren lang ervaring in Nieuwbouw daken, Service & onderhoud, Renovatie van daken en Dakmanagement. Hieronder vindt u een aantal van onze gerealiseerde projecten. 

2 lagen isolatie distributiecentrum Ahold

Het distributiecentrum van Ahold in Tilburg was nodig aan een complete renovatie toe. Dakoned BV realiseerde deze renovatie en zorgde voor extra energiebesparing.

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Distributiecentrum Geldermalsen Ahold

Dakoned BV verzorgde voor het distributiecentrum van Ahold in Geldermalsen een complete dakrenovatie met een 2 laagse APP dakbedekking van maar liefst 20.000 m2