20160316_Geldermalsen_020.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Service & Onderhoud

Elk dak heeft onderhoud nodig. Of het nu om een nieuw of al wat ouder dak gaat. Dakoned BV reinigt, repareert en inspecteert verschillende type daken. Dakoned BV stelt vast in welke staat uw dak verkeert en stemt de frequentie van het onderhoud af op de conditie, de levensduur van het dak.

Wanneer hemelwater door gering afschot, verstopping van hemelwaterafvoeren of gebrek aan noodoverlopen niet goed kan worden afgevoerd, kan het dak bezwijken onder het gewicht van een grote hoeveelheid hemelwater of sneeuw. Door het tijdig signaleren van gebreken aan uw dak behoedt Dakoned BV u voor vervolgschade en onnodig hoge kosten. Ook rapporteren wij de samenstelling van uw dak, de staat van onderhoud en de verwachte resterende levensduur van uw dak. Zo komt u niet voor verrassingen te staan in de toekomst.

24-uurs Service

Lekkage ontstaat altijd onverwacht. Dan is het essentieel dat u snel en accuraat wordt geholpen om verdere schade te voorkomen. Dakoned BV staat 365 dagen per jaar voor u klaar. Onze vakmensen lossen het probleem vakkundig en professioneel op. Bij een spoedgeval komen wij direct om de lekkage te lokaliseren en te verhelpen.

Achteraf krijgt u een rapportage met een duidelijk overzicht van de oorzaak van het probleem, de verrichte werkzaamheden, het gebruikte materiaal, de gemaakte uren en de bijbehorende kosten. Wij adviseren over de te nemen maatregelen, zodat lekkages en onvoorziene kosten in de toekomst voorkomen kunnen worden.Is uw dak toe aan renovatie? Wij hebben een gepaste oplossing!

Projecten

Dakoned BV heeft al jaren lang ervaring in Nieuwbouw daken, Service & onderhoud, Renovatie van daken en Dakmanagement. Hieronder vindt u een aantal van onze gerealiseerde projecten. 

2 lagen isolatie distributiecentrum Ahold

Het distributiecentrum van Ahold in Tilburg was nodig aan een complete renovatie toe. Dakoned BV realiseerde deze renovatie en zorgde voor extra energiebesparing.

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Distributiecentrum Geldermalsen Ahold

Dakoned BV verzorgde voor het distributiecentrum van Ahold in Geldermalsen een complete dakrenovatie met een 2 laagse APP dakbedekking van maar liefst 20.000 m2