20160316_Geldermalsen_020.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Renovatie

De verwachte levensduur van de huidige daken is al gauw 25 jaar. Continue vinden invloeden van bovenaf plaats zoals warmte, koude, wind en regen. Hierdoor wordt er veel van de dakbedekking verwacht. Vroeg of laat krijgt elk dak te maken met problemen zoals veroudering, vervuiling en lekkages.

Een dakrenovatie is dan een verstandige keuze.
In de praktijk is het voor een opdrachtgever soms behoorlijk lastig om de juiste keuze te maken; vaak komen verschillende partijen met verschillende adviezen. Dit resulteert dan ook in behoorlijke prijsverschillen.

Dakoned BV zal altijd eerst een dakopname maken, zodat wij u kunnen voorzien van een goed en passend advies. Onze adviseurs doen een grondig contructief onderzoek. Het dak, de dakdoorbrekingen en alle detailleringen worden hierbij exact ingemeten. Wij signaleren ook bouwkundige gebreken en nemen dit mee in ons advies.

Dakrenovatie lost niet alleen direct de problemen op, maar is ook een waardevolle investering in de conditie en aanblik van uw gebouwen. Om schade te voorkomen, adviseren wij geregeld een dakinspectie uit te laten voeren. Hiermee worden eventuele gebreken snel opgespoord en wordt achterstallig onderhoud voorkomen.Is uw dak toe aan renovatie? Wij hebben een gepaste oplossing!

Projecten

Dakoned BV heeft al jaren lang ervaring in Nieuwbouw daken, Service & onderhoud, Renovatie van daken en Dakmanagement. Hieronder vindt u een aantal van onze gerealiseerde projecten. 

2 lagen isolatie distributiecentrum Ahold

Het distributiecentrum van Ahold in Tilburg was nodig aan een complete renovatie toe. Dakoned BV realiseerde deze renovatie en zorgde voor extra energiebesparing.

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Distributiecentrum Geldermalsen Ahold

Dakoned BV verzorgde voor het distributiecentrum van Ahold in Geldermalsen een complete dakrenovatie met een 2 laagse APP dakbedekking van maar liefst 20.000 m2