20160316_Geldermalsen_020.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Nieuwbouw

Innovatieve oplossingen zorgen ervoor dat daken tegenwoordig een ander gebruiksgemak kunnen dienen dan alleen waterkering. Gebouwen moeten steeds innovatiever en efficiƫnter worden en vragen om een deskundige aanpak.

Dakoned BV adviseert in de juiste materiaalkeuze en dakopbouw. Wij hanteren een intensieve werkvoorbereiding waardoor tijdens de bouw alles optimaal verloopt.

Met name in de nieuwbouw is de laatste jaren een sterke verandering gaande in de wijze van bouwen en de toepassing van materialen. Dit geldt zowel voor de woningbouw als de utiliteitsbouw. Gebouwen worden complexer en duurzamer. Daarbij spelen niet alleen de initiële bouwkosten, maar ook de levensduur en totale onderhoudskosten van het gebouw een belagrijke rol. Door goede samenwerking tussen aannemer en onderaannemer, kan Dakoned BV u al in het voortraject adviseren om zo de juiste keuzes te maken, zodat materialen beter op elkaar worden afgestemd.Is uw dak toe aan renovatie? Wij hebben een gepaste oplossing!

Projecten

Dakoned BV heeft al jaren lang ervaring in Nieuwbouw daken, Service & onderhoud, Renovatie van daken en Dakmanagement. Hieronder vindt u een aantal van onze gerealiseerde projecten. 

2 lagen isolatie distributiecentrum Ahold

Het distributiecentrum van Ahold in Tilburg was nodig aan een complete renovatie toe. Dakoned BV realiseerde deze renovatie en zorgde voor extra energiebesparing.

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Distributiecentrum Geldermalsen Ahold

Dakoned BV verzorgde voor het distributiecentrum van Ahold in Geldermalsen een complete dakrenovatie met een 2 laagse APP dakbedekking van maar liefst 20.000 m2