service.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Dakrenovatie van de V&D in Maastricht

Dakoned BV renoveerde 1750 m2 tellende dak met een vloeibare roofcoating, een ongebruikelijke techniek waar Dakoned BV in gespecialiseerd is.

Doordat er op het oude dak talloze luchtbehandelingskanalen liepen waren er plaatsen op het dak waar moeilijk bij te komen was. De oplossing werd gevonden in roofcoating, waarbij de coating aangebracht kon worden onder de luchtbehandelingskanalen. Zo kon het dak optimaal gerenoveerd worden.
 
Naast de renovatie van het oude dak is er ook een nieuw dak gemaakt van 2750 m2. Voor dit nieuwe deel is gekozen voor een deel bitumeuze dakbedekking, aangebracht met de traditionele vlamtechniek. Een ander deel van het nieuwe dak was schuinaflopend en was in zicht. Hierdoor is gekozen om het dak af te werken met grijze PVC dakbanen, zodat dit een architectonisch schitterende afwerking kreeg.Dakmanagement in goede handen!

Projecten

Dakoned BV heeft al jaren lang ervaring in Nieuwbouw daken, Service & onderhoud, Renovatie van daken en Dakmanagement. Hieronder vindt u een aantal van onze gerealiseerde projecten. 

2 lagen isolatie distributiecentrum Ahold

Het distributiecentrum van Ahold in Tilburg was nodig aan een complete renovatie toe. Dakoned BV realiseerde deze renovatie en zorgde voor extra energiebesparing.

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Distributiecentrum Geldermalsen Ahold

Dakoned BV verzorgde voor het distributiecentrum van Ahold in Geldermalsen een complete dakrenovatie met een 2 laagse APP dakbedekking van maar liefst 20.000 m2