service.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Parkeerdek Emmapassage Tilburg

Dakoned BV vernieuwde een parkeerdek boven een druk winkelcentrum. Door alles logistiek en technisch tot in de puntjes te plannen liep dit project zonder enige problemen.

Het parkeerdek van in totoaal 3200 m2 Pardaktegels moest vervangen worden met zo min mogelijk overlast voor de bezoekers. Door een strakke planning op zowel technisch als logistiek vlak hebben we de overlast tot een minimum weten te beperken.

De oude Pardaktegels moesten worden verwijderd, afgevoerd en op volgorde gestapeld om later weer exact op hun oude plaat terug geplaatst te kunnen worden.

Dakoned BV heeft vervolgens de oude bitumen ondervloer en perlietboard platen verwijderd en afgevoerd. Vervolgens is na het reinigen van de vloer een APP-toplaag aangebracht met daar overheen een 80mm dikke isolatielaag. 

Daarbij zijn alle spanelementen gecontroleerd en indien nodig vervangen. 

Als laatste zijn de Pardaktegels weer op hun plek terug gelegd op hun oorspronkelijke plaats.  

 Dakmanagement in goede handen!

Projecten

Dakoned BV heeft al jaren lang ervaring in Nieuwbouw daken, Service & onderhoud, Renovatie van daken en Dakmanagement. Hieronder vindt u een aantal van onze gerealiseerde projecten. 

2 lagen isolatie distributiecentrum Ahold

Het distributiecentrum van Ahold in Tilburg was nodig aan een complete renovatie toe. Dakoned BV realiseerde deze renovatie en zorgde voor extra energiebesparing.

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Distributiecentrum Geldermalsen Ahold

Dakoned BV verzorgde voor het distributiecentrum van Ahold in Geldermalsen een complete dakrenovatie met een 2 laagse APP dakbedekking van maar liefst 20.000 m2