service.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Vervangen dakgoten en hemelafvoerpijpen Tilburg

Voor onze opdrachtgever TBV wonen heeft Dakoned BV de zinken goten vervangen van 78 schuurdaken en voorzien van een bladafscheider voor eenvoudiger onderhoud.

TBV Wonen is een klantgerichte organisatie in Tilburg, die zich richt op huisvesting van mensen in Noord-Brabant die daarbij een helpende hand kunnen gebruiken. Wij investeren in kwaliteit en betaalbaarheid van woningen en werken met partners samen aan het leveren van maatschappelijke prestaties. 

Voor hun hebben wij de zinken dakgoten van 78 schuurdaken vervangen en voorzien van een bladafscheider die er voor zorgt dat het grove vuil niet in de riolering of infiltratiekratten terechtkomt. Tevens dient deze ook als overloop en is deze gemakkelijk te reinigen.

Dakmanagement in goede handen!

Projecten

Dakoned BV heeft al jaren lang ervaring in Nieuwbouw daken, Service & onderhoud, Renovatie van daken en Dakmanagement. Hieronder vindt u een aantal van onze gerealiseerde projecten. 

2 lagen isolatie distributiecentrum Ahold

Het distributiecentrum van Ahold in Tilburg was nodig aan een complete renovatie toe. Dakoned BV realiseerde deze renovatie en zorgde voor extra energiebesparing.

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Distributiecentrum Geldermalsen Ahold

Dakoned BV verzorgde voor het distributiecentrum van Ahold in Geldermalsen een complete dakrenovatie met een 2 laagse APP dakbedekking van maar liefst 20.000 m2