service.jpg

Op zoek naar een structurele oplossing voor onderhoud van uw daken?

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Allereerst werd op dit project een duidelijke planning gemaakt waarbij we intensieve onderlinge contacten hadden met onze opdrachtgever. 

Het oude dak is gesloopt tot aan de balklaag van het dak. Vervolgens hebben we het dak opnieuw duurzaam opgebouwd.

De halmplanken, ook wel strovezelplaat genoemd zijn volledig verwijderd en afgevoerd. Een stroplaat is een plaat van geperst stro, aan beide zijden zijn deze bedekt met plaatmateriaal. Door alle technologische ontwikkelingen in de dakbedekkingssector wordt de vraag naar halmplanken steeds minder. Dakoned gebruikt altijd de bestpassende technologie om uw dak voor de komende jaren in optimale staat te houden. 

Hierop is een nieuwe dakbedekkingscontructie aangebracht van underlayment platen met daarop bitumineuze dampremmer cq noodlaag, als isolatie 8cm dikke pir-isolatie met als toplaag 446 k24 APP dakbedekking van de firma soprema. Dit is een membraan samengesteld uit plastomeerbitumen met een glas- en een polyestervlies wapening. Hierdoor krijgt het dak een enorme duurzaamheid met een levensduurverwachting van 25 jaar.Dakmanagement in goede handen!

Projecten

Dakoned BV heeft al jaren lang ervaring in Nieuwbouw daken, Service & onderhoud, Renovatie van daken en Dakmanagement. Hieronder vindt u een aantal van onze gerealiseerde projecten. 

2 lagen isolatie distributiecentrum Ahold

Het distributiecentrum van Ahold in Tilburg was nodig aan een complete renovatie toe. Dakoned BV realiseerde deze renovatie en zorgde voor extra energiebesparing.

Vervanging complete dakbedekkingconstructie

Voor Woningstichting Zo Wonen leverde Dakoned BV de complete dakbedekkingcontructie voor 5 flatgebouwen in Geleen, met een levensduurverwachting van 25 jaar.

Distributiecentrum Geldermalsen Ahold

Dakoned BV verzorgde voor het distributiecentrum van Ahold in Geldermalsen een complete dakrenovatie met een 2 laagse APP dakbedekking van maar liefst 20.000 m2